BARNEVELD - De Barneveldse elektronica-webshop TechPunt heeft een opvouwbare hardloopband gelanceerd voor op kantoor.

“Langdurig zitten is niet gezond en veel werkgevers hebben al zit-stabureaus aangeschaft, maar wat als je als werkgever zijnde ook nog de vitaliteit van je werknemers kan verhogen, terwijl ze lekker aan het werk zijn”, aldus TechnPunt dat gevestigd is aan de Koningsbergenweg op Harselaar.

TechPunt.nl is distributeur van het merk Kingsmith, dat niet alleen producent is van hoogwaardige, opvouwbare (hard)loopbanden maar ook van  opvouwbare roeimachines. “Door het compacte, opvouwbare formaat van deze hardloopband neemt het niet veel ruimte in beslag en is het ideaal te combineren met een zit-sta-bureau. De snelheid is zelf in te stellen via een app of met de bijgeleverde afstandsbediening.”

Het assortiment van TechPunt bestaat uit verschillende loopbanden die ideaal zijn voor het gebruik tijdens werk, maar ook uit hardloopbanden die geschikt zijn voor de geoefende hardloper. “We komen graag in contact met werkgevers die de stap willen zetten naar een nóg gezondere werkomgeving. Het is ook mogelijk om een (hard)loopband als proef uit te proberen.”
Contact opnemen met Techpunt kan via het mailadres zakelijk@techpunt.nl.z

www.techpunt.nl