BARNEVELD – De leden van de BIK die het bedrijfsbezoek bijwoonden bij Tosch Automatisering & Security zijn op 18 april een stuk wijzer geworden over het onderwerp ‘cybersecurity'.

Daan en Ronnie Morren en hun team verwelkomden de ondernemers in hun bedrijfspand op Harselaar en deelden tijdens een interactieve sessie hun kennis over cyberveiligheid. “Dat draait niet alleen om of jij iets te verbergen hebt”, hield Daan de ondernemers voor. “Er zijn zoveel meer mogelijkheden waardoor je geraakt kan worden. Denk bijvoorbeeld aan het gebruik van jouw licenties, cloud-rekenkracht, webhosting en je identiteit.”

Ondernemers kregen bovendien te horen wat volgens Tosch relevant is voor hun ICT. “Fase 1: zorg dat je IT-omgeving goed werkt en veilig is. Fase 2: zorg dat je IT-omgeving vóór jou werkt. Hoe kan je geholpen worden om datagedreven te werken en processen te automatiseren en te optimaliseren?” Aansluitend werden tips en tricks gedeeld omtrent hoe ondernemers met een aantal checks hun bedrijf veiliger maken. Ook werd hen door Tosch een scan aangeboden.

Whiskyproeverij
Na deze interactieve kennissessie werd door de ondernemers genoten van een geheel verzorgde whiskyproeverij met hapjes en drankjes van de Wijnwinkel en Catering met Passie.

www.bikbarneveld.nl